dag 14

Idag var det en vanlig skoldag. Nu mera har vi lektioner pa formiddagen, och aktiviteter senare pa dagen. Skolan ar ganska stokig, men man overlever. Vi gjorde absolut inget vettigt idag, mer an att Ylva hade skickat poliserna till oss. Dom pratade om varfor man inte ska ga ensam och sa. Dom kom bara for att Patrik forsvann har om dagen.
Nu skulle vi egentligen ha crazy games pa stranden, men det blev for stressigt, sa vi fick ledigt, sa nu sitter vi har, och chillar. jag tror vi ska ta en svang ner pa stranden nu. Sedan ska vi hem och fixa oss for att ga pa disco!

Vi har det super javla as bra har!

Saknar er mammror pappror och broder! och alla andra! <3

GRATTIS I EFTERSKOTT!

Ida Nilsson fyllde 14 ar den 29/6, GRATTIS, GRATTIS till henne!  <3

dag 13

dag 13 var vanlig skoldag, fast vi skulle ta ett gruppfoto. annars var den helt vanlig typ. Efter skolan akte vi till New Port och shoppade, dar hittade ronja en bikini fast jonna hittade ingenting. Vi ska aka dit ikvall ocksa och kopa skor eftersom att bada vara ar helt paj, hahah! Igar kvall var det disco med 80-tals musik.. jonna tycker dom ar roliga, men ronja tycker att discona ar helt vardelosa. igar var det t.ex bara 20/400 som var pa discot.. ;p
det ar disco ikvall igen och pa torsdag.


dag 12

Dag 12 var en av de roligaste dagen pa lange!
Vi akte till Sandown for att paddla kajak och surfa!! Att paddla var svarare an vi trodde, och det var sjukt jobbigt! Vi hade tre ledare med oss, varav en av dem inte gillade nagon av oss! jag kommer inte ihag hans namn, men han valte Ronjas kajak sa hon blev pissblot och sa drankte han oss med vatten. Men att paddla var i alla fall skita kul! Men det basta kom sist, for att surfa var verkligen en upplevelse. Ingen av oss hade nagon direkt talang inom surfning, men vi lyckades nagon gang iaf! Nar vi hade fatt nog av surfandet lag vi pa stranden i kanske 3 timmar, sa nu ser vi ut som 2 kraftor.
Pa kvallen fick vi en ledig kvall, sa vi gick och la oss super tidigt, redan vid 9 och somnade och vaknade upp som 2 nya manniskor!


Hoppas ni mar bra dar hemma! SAKNAR ER!!!!


RSS 2.0