dag 4

Dag 4 borjade som vanligt med tidig uppstigning och valdigt "nyttig" frukost innan vi begav oss till New Port, den storsta stan pa Isle of  Wigth. Dar fick vi a mission, som gick ut pa att hitta olika platser med hjalp av bilder.  Nar vi var klara i New port akte vi till Ryde och fortsatte uppdraget dar. Vi var med Erica och Elin, 2 super schyssta tjejer fran Goteborg. Nar uppdraget var slutfort gick vi till stranden och spelade fotboll med bada grupperna. Nar vi kom hem at vi hamburgare med farskpotatis. Senare pa kvallen gick vi till skolan for att titta pa fotbolls em, men det blev inte sa mycket tittande. alihopa gick ner till stranden istallet. pa vag ner till stranden fick vi blommor av en sot kille som heter Patrik! :)  Nar vi kom hem satt vi uppe och pratade lite med vara rumskompisar, Maja, Viktoria och Emma. Sen slocknade vi fort som fan.

SAKNAR ER MASSVIS!

Kommentarer
Postat av: Risinho da Bro

Fick man inget svar på frågan om denne "Penis"? Och vem är nu denne Patrik, är han svensk eller är han från England och vem av er var det som tyckte att han var söt? Va det du syss? Om det var det så får du se till att hålla koll på henne Jonna:-P Ha det gött, alla hälsar!

2008-06-24 @ 18:11:55
Postat av: Jonna och ronja

haha penis kallar vi for honom for att jonna skrev penis ist for denis, det har ggn ar det inte ronja som tycker han ar sot, det ar jonna sa det ar ronja som far halla koll pa jonna :) saknar dig

2008-06-27 @ 17:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0