Dag 6

Som vanligt var det en tidig uppstigning for oss dag 6. Vi gjorde vara dagliga rutiner, at frukost kladde pa oss och allt det dar innan vi tog bussen till Ryde. I Ryde var det dags att spela bowling.Maddevippen hade sagt att det var okej att vi kom lite senare, for bussarna har har ganska knappa tider, sa Maddevippen sa att vi kunde ta en senare buss. Sa det gjorde vi och kom 15 minuter sent. I Ryde stod YLVA, frukade YLVA och vantade pa oss. Vi fickr en rejal utskallning av henne for att vi hade kommit for sent, hon var helt crazy! Egentligen var det inte varat fel att vi kom forsent, for madde hade sagt att det var okej, men man lar sig av sina misstag, sa nasta gana kommer vi inte forsent. Vi spelade iaf bowling dar, och Jonna kom delad 1. Skrytskryt.
Nar vi hade gjort varat i Ryde akte vi till Ventnor dar vi bor och gar i skolan. I Ventnor var det dags att avklara dagens lektioner. Vi delades in i grupper, beroende pa hur bra vi hade lyckats pa provet. Vi hamnade i den latta gruppen bada tva. Det kanns bra att vi har varandra.
Efter skolan at vi god mat igen, och efter maten var det dags att gora sig i ordning for att ga pa disco! Discotet var super booooring i borgan, men efter kanske en halvtimme var det varldens drag. Jag vill bara forsakra vara oroliga foraldrar dar hemma att alkohol fanns inte med i bilden! Men discot blev total lyckat! Sa dag 6 var toppen kul!


Nu har vi varit har i snart i en vecka. Vi stormtrivs. Men det ar klart att vi saknar er. Men allt ar jatta bra har, vadret har blivit mycket finare, sa nu kan man till och med ligga pa stranden! Men som sagt har vi det sjukt braa, det har ar nog den basta resan ever! Tack vara mammror och pappror som gjorde det har mojligt! VI ALSKAR ER!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0