Dag 9

Idag Ringde klockan 06.00!!! Det var riktigt segt att komma upp, men tillslut pallrade vi oss ner till frukosten. Vi var stressade som fasen, men det brydde inte Irene om, nej istallet tog hon fram ett tjockt album med massa kort pa klanningar som hon hade sytt. Sa efter att hon hade visat alla kort var det riktigt brottom, for bussen gick om 15 minuter. Sa det var bara upp och slanga ut maja och viktoria som stod i duschen, och borsta tanderna fort som attan, och springa ivag till bussen som gick till New port. I New port fick vi vanta i 40 minuter pa nasta buss. Sen akte vi till head hunting. Ronja deltog dock inte i head huntingen pga hosta och sjukdom  :(:(. Men for er som inte vet vad head hunting ar, sa ar det nastan som laserdome. Fast man springer omkring i en JATTE stor skog, men lasergevar och hjalmar och skjuter sina motstandare. Det var grymt jakla kul! Bland det roligaste vi har gjort!
Efter Head huntingen skulle vi kliva pa bussen till New port, men istallet rakade vi och nagra till kliva pa bussen som gick till Ryde utan ledare. Val dar nere i Ryde ringde madde och undrade var fan vi var. Det var bara for oss att ta snabbaste bussen till New port. Bussen tog inte mer an en halvtimma, men det var nog for oss att hinna bli riktigt nervosa, for Ylva (Den laskiga tanten som ar hogsta chef och som skriker pa allt och alla) skulle troligtvis sta och vanta pa oss i New port. Och om hon skulle sta dar skulle vi fa sa mycket skit som bara gar att fa. Vi hoppades pa att vi skulle komma fore henne till New port, vilket vi ocksa gjorde. Men vi kunde dock inte andas ut, for Ylvas lilla slav, (var ledare) Dennis stod och motte oss nar vi gick av bussen. Vi fick inte lika mycket skall av honom som vi skulle ha fatt av Ylva. Men istallet for massa skall fick vi ett straffarbete, som var att skriva hundra ord om varfor man inte ska kliva pa en buss utan ledare.
Efter varat aventyr tog vi RATT buss hem, och gjorde oss i ordning for discot pa kvallen. Jonna tyckte discot var kul, men det hade Ronja andra asikter om. Men vi tog iaf den tidiga bussen hem, for att aka hem och sova ut.

Dagen bjods pa manga olika kanslor, men vi lever iaf annu. Hoppas ni mar bra!

God natt, and don't let the bags bite you!

Pussar fran oss! <3

Kommentarer
Postat av: Liiv

Heej i gen :D stakars dig ronjis som blev sjuk :( <3 kul med disco :) ni verkar ha lite dampiga lärare haha^^ spec hon ylva elr vad hon hette :S!! Älskar er hörs snaart puss <3

2008-06-27 @ 19:37:55
Postat av: Minaa'

Nejj Ronja, stackare. KRYA PÅ DEJ NU!<3 Pusssssssss.

2008-06-27 @ 20:01:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0